Contact

Heeft u vragen, opmerkingen, aanvullingen of suggesties? Laat het dan weten via het onderstaande contactformulier.

Me?

I'm limited

edition

BLOK 63

Co

Office-S

Big

Office-S

Contact Strijp-S.nl
New Stage-S Story
Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad Philips, De Verboden Stad

Philips

De Verboden Stad

Phillips, het bedrijf dat Eindhoven op de kaart heeft gezet, zoekt in 1916 naar uitbreiding. Vanaf dit moment is de ‘Verboden Stad’, Strijp geboren. De door hekken en slagbomen omgeven gebied bood werk aan ruim 10.000 mensen en vormde de plek waar de nu alom bekende Phillips innovaties werden geboren.

Strijp-S

Innovatie, Design & Cultuur

Sinds 2006 heeft de voormalig verboden stad heeft haar poorten geopend. Phillips is vertrokken, wat de weg vrij heeft gemaakt voor een grootschalige transformatie naar een unieke waar creativiteit, vernieuwing en co-creatie kunnen floreren. Naast de karakteristieke gebouwen en haar historie onderscheidt Strijp-S zich sindsdien door de vele vernieuwende bedrijven, horecagelegenheden, poppodia, pop-up stores en evenementen zoals de Dutch Design Week en Light-S.

Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur Strijp-S, Innovatie, Design & Cultuur
New Stage-S New Stage-S New Stage-S New Stage-S New Stage-S New Stage-S New Stage-S

New Stage-S

NEW STAGE-S is de naam voor de complete ontwikkeling van de grondstrook gelegen langs het spoor op Strijp-S. Binnen NEW STAGE-S worden verschillende gebouwen ontwikkeld bestemd voor vernieuwende woon- en werkconcepten.

 

Wonen

BLOK 63

Het woonproduct BLOK 63 biedt flexibiliteit en geeft ruimte voor creativiteit, hierbij wordt de ruimtelijke kwaliteit van een loft gecombineerd met alle gemakken van nieuwbouw.

Meer informatie

Het woonproduct BLOK 63 biedt flexibiliteit en geeft ruimte voor creativiteit, hierbij wordt de ruimtelijke kwaliteit van een loft gecombineerd met alle gemakken van nieuwbouw.


De woning vertelt wie jij bent! Om dit te realiseren zijn de appartementen vrij indeelbaar en hebben ze een hogere verdiepingshoogte, wat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. De slimme plaatsing van de aansluitingspunten voor gas, water en elektriciteit bieden open vloeren die geheel zelf zijn in te vullen zijn. Wil je een grote open ruimte? Dat Kan! Wil je verschillende kleine kamers met een eigen karakter. Dat Kan! Wil je zelfs een groter huis. Dat kan!

 

De appartementen hebben een grootte van 45 m², dit is de basis maat. Wil je een groter appartement dan kan je met deze basis maat gaan bouwen, dan worden de appartementen ‘bouwstenen’ van 45 m² en heb je de mogelijkheid om het huis samen te stellen dat je zelf wilt. De appartementen kunnen zo geschakeld worden zodat je een grotere vloer kan maken, maar ook een extra verdieping kan kopen. Dit kan direct bij aankoop, of op het moment dat een aangrenzende woning vrij komt.

 

 

Omdat niet iedereen evenveel tijd of zin heeft om een heel huis te ontwerpen biedt BLOK 63 drie opleveringsniveaus:

 • Old School: een klassiek ingedeeld appartement met een open keuken en twee slaapkamers;

 • Plug & Play: maak een keuze uit uiteenlopende inrichtingsconcepten en stem deze samen met een van onze designers af op jouw eigen wensen;

 • Go Nuts!: Een geheel open vloer, dus bepaal zelf geheel je eigen indeling, en laat je huis vertellen wie jij bent.

Bezoek de website om op de hoogte te blijven:

www.blok63.nl

Ondernemen

Co-

Office-S

CO OFFICE-S biedt ondernemers de kans om in collectief opdrachtgeverschap een eigen droomkantoor te ontwerpen, laten bouwen en hier lange termijn eigenaar van te blijven.

Meer informatie

CO OFFICE-S biedt ondernemers de kans om in collectief opdrachtgeverschap een eigen droomkantoor te ontwerpen, laten bouwen en hier lange termijn eigenaar van te blijven.


Collectief opdrachtgeverschap biedt de volgende voordelen:

 • Je bent opdrachtgever, eigenaar en gebruiker.

 • Samen met andere ondernemers vormt u het collectief, waardoor risico’s worden gespreid en verschillende faciliteiten kunnen worden gedeeld.

 • Als gedeeld eigenaar bepaal je zelf de architectuur, de voorzieningen en de inrichting van het gebouw.

 • Doordat je het gebouw mede ontwerpt vertelt wordt het een verlengstuk van de bedrijfsidentiteit.

 • Eigendom betekent ‘geen kapitaal vernietiging’. De huur die je normaal betaalt is in CO OFFICE-S de betaling van eigendomslasten en aflossing (sparen/vermogensopbouw).

 • Het kantoor is een belegging tegen kostprijs.

 • Het in eigendom hebben van kantoorruimte heeft juridische voordelen.

 • Kantoorruimte kopen is fiscaal voordeliger dan huren.

CO OFFICE-S is voor ondernemers die ca. 300 – 500 m2 aan kantoorruimte nodig hebben en niet van ‘standaard’ houden. Ondernemers die graag hun eigen weg kiezen en die samen in een collectief van gelijkgestemde ondernemers hun droom van een eigen kantoorgebouw willen verwezenlijken. Vanuit een ontwikkelvereniging (ca. 10 tot 15 ondernemers) komt u samen met gelijkgestemde ondernemers op de stoel van de opdrachtgever zitten en maakt samen met het collectief, indien gewenst onder begeleiding van grondeigenaar Spoorzonde BV, alle ontwerpkeuzes, u bent immers de uiteindelijke eigenaar. Na ontwikkeling bent u naar rato van afgenomen m² eigenaar van het gebouw.

Laat hier je e-mailadres achter om op de
hoogte te blijven:

Werken

Big

Office-S

BIG OFFICE-S biedt grote kantoren voor grote bedrijven.

Meer informatie

BIG OFFICE-S biedt grote kantoren voor grote bedrijven.


Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit, die wordt gevormd door de activiteiten, de organisatiestructuur, de werknemers, de marketing en de strategie. Werden er in het verleden ‘standaard- kantoren’ ontwikkeld, louter op basis van bereikbaarheid, parkeergelegenheid en een aantrekkelijke huurprijs, vandaag de dag vragen de ‘belevingseconomie’ en het ‘nieuwe werken’ om meer. Het kantoor is de omgeving waar het belangrijkste kapitaal van de organisatie - de medewerkers - optimaal functioneren en een plek waar klanten en partners worden ontvangen.

 

In BIG OFFICE-S komen de waarden van het bedrijf optimaal tot hun recht. BIG OFFICE-S wordt in nauwe samenspraak met de eindgebruiker ontwikkeld. Dit gebeurt op basis van elementen als het merk, de cultuur, de organisatiestructuur en de huisvestingseisen. Zo kunnen merkwaarden als openheid en interactie worden vertaald in een open ‘thuisconcept’, een waarde als ‘fun’ in nieuwe vormen van interactieve brainstormruimtes of een waarde als ‘heritage’ in een ontvangsthal die fungeert als een museum.

Organisatiestructuren worden helder vertaald in de lay-out van het gebouw. Zo wordt interactie tussen de juiste mensen bevorderd en krijgen werknemers precies die rustige of juist centrale werkplek die bij hun functie past. Doordat alle elementen op elkaar worden afgestemd, ontstaat altijd een evenwichtig plan waarin vorm en functie elkaar versterken.

 

BIG OFFICE-S richt zich op organisaties met vijftig tot honderd werknemers. Dankzij haar locatie vormt BIG OFFICE-S het nieuwe gezicht van Stijp-S. Het biedt dan ook een unieke zichtlocatie midden in de dynamiek van Strijp-S.

Laat hier je e-mailadres achter om op de
hoogte te blijven: